Truls Myhre

Arbeidsgiver
Diverse.
Alder
63 år
Bransje
Industri, bygg/anlegg, håndverk og verkstedsarbeid
Bosted
Etne

Diverse. Diverse.

Jobb

Ca 40 år i arbeidslivet. Hovedsakelig i Nordsjøen for et stillasfirma hvor 15-20 år som prosjekt/arbeidsleder. Har fagbrev som stillasmontør. I friperioder vikar som sjåfør langtransport(ca 25 år). Begynte å arbeide etter endt grunnskole(9 år) på hotell. Deretter i Bergen kommune som badevakt. Der hadde jeg og svømmekurs(både barn og voksne). Min første tur offshore i 1979. Har alltid hatt reisejobb etter det.

Utdanning

Utdanning:Fagbrev innen Stillasbyggerfaget
                 Leder skolen.

Å ha et fagbrev er snakk om kunnskap innen sitt felt og det er alltid en fordel.

Mitt arbeid som prosjekt/arbeidsleder innbefatter mye kontakt og samarbeid med mennesker. Lederskolen og erfaring har gitt meg mye forståelse for kommunikasjon og samarbeid med mennesker både arbeid og sosialt.

                 

Om meg

Når jeg ser på mitt arbeidsliv idag angrer jeg egentlig ikke på noen valg. Alt handler vel om erfaringer og det er en veldig god skole det og. Folk lærer av erfaringer på godt og vondt. I 2015 ser jeg viktigheten av utdanning og kunnskap. Kan ikke sammenlignes da jeg begynte. Men glem aldri at det er et sosialt liv utenom arbeid selv om det er arbeid som gir inntekt og betaler regningene.