Anders Kongsvik Rommetveit

Arbeidsgiver
DeepOcean AS
Alder
48 år
Bransje
Service- og sikkerhetsarbeid
Bosted
Haugesund

Senior HSEQ Ingeniør DeepOcean AS

Jobb

Jeg arbeider idag som Kvalitet og HMS Ingeniør. Arbeidet er varierende og innholdsrikt. Det består mye i å produsere dokumentasjon relatert til kvalitet og sikkerhet til diverse kunder innen olje, gass og energi næringen. I tillegg utfører jeg revisjoner internt og eksternt. Jeg jobber også mye med anbud for å selge våre tjenester ut i verden. Jeg utfører små og store risikoanalyser av arbeid som skal utføres av utstyr/roboter nede på havbunnen. Det drives også et stort arbeid på forbedring, hvor lærdom fra ting som båder går bra og mindre bra blir tatt med videre i bedriften.

 

I tillegg til å være ingeniør, er jeg også utdannet sykepleier, og har arbeid i Bergen og Haugesund på sykehjem, hjemmesykepleie, på sykehus: i akuttmottak, intensivavdeling og andre avdelinger. Jeg har også arbeidet som offshore-sykepleier (Medic og HMS rådgiver) før jeg gikk videre med ingeniør studier.

Utdanning

Sykepleier: En bred og god utdannelse som gir en oversiktlig og god forståelse av det helhetlige menneske og dets behov i samfunnet. I tillegg er kunnskapen om anatomi/fysiologi/sykdomslære viktig og allmengyldig i alle sammenhenger i livet.

 Ingeniør: Også en bred og god utdannelse som gir et bredt grunnlag for videre læring i mange yrkesretninger. Det naturvitenskaplige grunnlaget gir bredde i forståelse av hvordan verden fungerer. Sikkerhetsaspektet og kvalitetsfokuset gir gode verktøy for prioriteringer av utfordringer en måtte møte både i arbeidsliv og i privatlivet.

Om meg

Jeg er gift, har 3 gutter (2,5 - 4 -7 år). Jeg og min kone setter pris på arbeidslivets utfordringer, men har fokus på de nære verdier og verdsetter familie og kvalitetstid sammen høyt.