Ada Martine Jakobsen

Arbeidsgiver
NorthSea Container Line
Alder
37 år
Bransje
Transport, logistikk, kommunikasjon og IT
Bosted
Haugesund

Marketing and Communications Manager NorthSea Container Line

Jobb

Min jobb går ut på å få til så god kommunikasjon som overhode mulig, samtidig som jeg har ansvar for samfunnskontakt og innovasjonsprosjekter. 
Markedsføring : Arbeid knyttet til strategiformulering, analyse, planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter opp mot kunder, samarbeidspartnere og samfunn for øvrig – med fokus på web.

Samfunnskontakt og Innovasjonsprosjekter:Transport og infrastruktur er av nasjonal og internasjonal politisk interesse. I NorthSea Container Line har vi ekspertise innen transport av varer i containere på sjø og på vei og vi jobber kontinuerlig med å få kommunisert våre synsvinkler slik at rammebetingelsene for bransjen forblir konkurransedyktige. Vi jobber også tett sammen med ulike forskningsmiljøer på diverse høyskoler, MARINTEK, SINTEF etc  for å finne løsninger for morgendagens logistikkutfordringer – jeg er NCL’s prosjektleder og kontaktperson når det gjelder forskningsprosjekter og innovasjon.

 

Utdanning

BSc Management (University of St Andrews) - økonomi og administrasjon på en av de beste skolene i Storbritannia. Her hentet jeg faglig forståelse og tyngde, fikk inn en god arbeidsmoral. Inter-kulturell forståelse, internasjonalt nettverk samt god beherskelse av det engelske språk. 

MSc organisasjonspsykologi og ledelse (BI Oslo): Her lærte jeg hvordan vi mennesker lærer, forstår, kommuniserer, tenker, beslutter, motiveres og jobber. Samtidig samarbeidet jeg tett med store norske selskaper som Accenture, Telenor og Veidekke. Veldig lærerikt å se hvordan teori/forskning blir tolket i det praktiske liv (næringsliv).
Har også jobbet to år i Tyskland med merkevareledelse og «business intelligence».

Om meg

Jeg tror på å lære minimum en ny ting hver dag. I en verden som forandrer seg med økende hastighet, må man være våken og nysgjerrig for å følge med, og for å kunne tilby verden noe av verdi ikke bare i dag, men også i fremtiden.

Jeg hender at jeg sitter mye i ro i løpet av en arbeidsdag, derfor liker jeg godt å være i aktivitet på fritiden. Jeg er veldig glad i hester, crossfit og løping. Gjennom fritidsaktiviteter får jeg koblet av, samlet tankene og finner energi til å takle nye oppgaver og utfordringer.