Christina Marie Steensnæs Winsor

Arbeidsgiver
Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS
Alder
31 år
Bransje
Admin./økonomi, kontor og jus
Bosted
Karmøy

Advokatfullmektig Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS

Jobb

Jeg jobber som advokatfullmektig i advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS, på vår avdeling på Åkra. Dagene på jobb er veldig varierte og kan til tider være hektisk da det er mye å henge fingrene i, men jeg trives i et høyt tempo. Jeg arbeider i hovedsak med barnevernssaker, foreldretvister og straffesaker. Disse type saker har stor personlig betydning for de partene som er involvert, og jeg har lenge vært klar på at det er dette jeg ønsker å jobbe med. Arbeidsoppgavene varierer og består blant annet av klientkontakt/rådgivning, dokumentgjennomgang, møter, forberedelser og gjennomføring av rettssaker, utforming og gjennomføring av avtaler etc. 

Utdanning

Jeg tok utdanningen min ved Universitetet i Agder og Universitetet i Bergen. Jeg hadde også et utvekslingsopphold i Australia ved Bond University. Det var fem lærerike år hvor man i studiene berørte mange ulike rettsområder. Det som er fint med jussutdanningen er at den kan brukes til så mye og heldigvis for oss er det stadig behov for jurister. Det er nok mange som tenker at man studerer juss for å bli advokat, men det er langt flere muligheter i arbeidslivet enn det, både i det private og i det offentlige. 

Om meg

Jeg er 25 år, født i Haugesund, men har bodd 6 år i England. Jeg er en sosial og utadvendt person, som lett blir engasjert. På fritiden gjør jeg som folk flest - bruker tiden sammen med familie og venner. Jeg elsker å reise og drømmer meg stadig vekk til neste reisedestinasjon. 

 

Jeg har vært heldig og har lenge visst hva jeg vil bli, men dette hører nok til sjeldenhetene. Finn ut hva du interesserer deg for og prøv deg frem. Lykke til!