Ingun Solberg Harloff

Arbeidsgiver
Destinasjon Haugesund & Haugalandet AS
Alder
45 år
Bransje
Handel, kundeservice, restaurant og reiseliv
Bosted
Haugesund

Salgs- og markedssjef Destinasjon Haugesund & Haugalandet AS

Jobb

Jeg er markedssjef for markedsføringsbedriften Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS. Jobben min går ut på å markedsføre Haugesund og Haugalandet som reisedestinasjon. Jobben er veldig variert med noe kontortid til administrerende oppgaver, lage budsjetter, markedsplaner og reklamemateriell, ellers reier jeg til workshops og messer i inn og utland hvor jeg treffer aktører som kan selge Haugalandet til sine kunder. Jeg får også mulighet i jobben min å reise rundt i regionen og vise frem hoteller, restauranter, aktiviteter og naturen til både presse og turoperatører som skal bli kjent med Haugalandet som produkt. Noen arbeidsdager er kun møter og kontortid, mens andre arbeidsdager er jeg ute å kjører RIB eller padler kajakk.

Utdanning

Rett etter videregående utdannet jeg meg til Grafisk Designer, og jeg jobbet noen år i reklamebyrå som det. Senere har jeg studert litt jus, og mest økonomi og ledelse på BI, og jeg jobbet over 10 år i bank, både som finansrådgiver og som banksjef for privatmarked. I den jobben jeg har nå får jeg mulighet til å bruke både min erfaing fra markedsføring og reklame, og erfaringen fra bank med budsjetter og prosjektledelse.

Om meg

Jeg er 37 år, gift og mor til to jenter på 11 og 17 år. Bor i Haugesund. Interessert i litteratur, film og musikk. Har noe erfaring fra lokalpolitikk, og er lett engasjert i det meste.