Sandra Dueland

Arbeidsgiver
Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS
Alder
31 år
Bransje
Admin./økonomi, kontor og jus
Bosted
Haugesund

Advokatfullmektig Advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS

Jobb

Jeg jobber som advokatfullmektig i advokatfirmaet Eurojuris Haugesund AS. Det å være advokatfullmektig kan sammenlignes med å være en lærling. Du arbeider under en advokat i 2 år etter at du er ferdig med juss-utdannelsen før du får din egen advokatbevilling.

Når du jobber som advokatfullmektig/advokat kan du jobbe med alt mellom himmel og jord. Jeg jobber med mennesker og med forretningsselskaper. Gjennom jobben får jeg møte utrolig mange forskjellige mennesker som trenger hjelp enten med personlige problemer eller forretningsrettslige problemer.

Utdanning

Jeg tok utdanningen min ved Universitetet i Stavanger, Universitet i Bergen og Bond University i Australia. Det mest interessante med utdanningen min er at du lærer så utrolig mye forskjellig. Jussutdannelsen er veldig generell og den gir deg mulighet til å jobbe neste hvor som helst, og med hva som helst

Om meg

Jeg er en aktiv person som liker å fylle opp dagene med aktiviteter sammen med familie og venner.Under studietiden min hadde jeg et stort ønske om å reise på utveksling, derfor valgte jeg å bo i Australia i et halvt år. I forbindelse med reisen til Australia reiste jeg rundt i flere land i Asia. Dette var en stor opplevelse i midt liv og noe jeg virkelig anbefaler alle som har muligheten å gjøre!